Омлет-руло с кренвирши и спанак
    
    
     
                
            
                21 Февруари 2014
            
            
            18126
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    3 яйца
150 гр. крема сирене
100 гр спаначени листа
2 кренвирша
1 ч.л. риган
50 мл. прясно мляко
сол и черен пипер на вкус
В съд разбийте яйцата и прясното мляко. Посолете и добавете черен пипер на вкус. Смесете крема сиренето с ригана и разбийте добре.
Сварете кренвиршите и бланширайте спанака за 1-2 минути.
Сложете малко олио в тигана и щом се загрее, изсипете вътре яйчената смес. Оставете омлета да се изпържи добре от едната страна, след това обърнете и изпържете от другата. 
Готовия омлет оставете да изстине добре, след което го намажете с крема сиренето. Отгоре разпределете спаначените листа. Кренвиршите поставете в долната част на омлета 
Завийте внимателно омлета на руло. Нарежете на парчета и поднесете.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








