Откакто правя месцето така всички ми искат рецептата, даже и свекърва ми за първи път от 20 години ме призна за майстор- готвач

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Откакто правя месцето така всички ми искат рецептата, даже и свекърва ми за първи път от 20 години ме призна за майстор- готвач
Откакто правя месцето така всички ми искат рецептата, даже и свекърва ми за първи път от 20...
476629
Откакто правя месцето така всички ми искат рецептата, даже и свекърва ми за първи път от 20 години ме призна за майстор- готвач
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази рецепта ще се хареса и на най- капризните

Необходими продукти:

500 грама свинско филе
200 грама кашкавал
2 домата
3 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
 
 
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала на парчета с дебелина 3 - 4 сантиметра, доматите на кръгчета, а чесъна на плочки.
 
Направете разрези по филето (през около сантиметър), но не нарязвайте на парчета, трябва да се получи като хармоника. Овкусете със сол и черен пипер.
Самите разрези също натрийте с подправки и след това в тях сложете по парче кашкавал, кръгче домат и плочка чесън.
 
 
 
Увийте месото във фолио, сложете в тава и поставете във фурната за около час при 180 градуса.
През това време може да приготвите гарнитура от картофени гъби. За целта сварете до готовност малки картофи, без да ги обелвате. След това от тях оформете гъби, които запържете за кратко в нагорещено олио до образуването на златиста коричка.
 

 

 

« Назад към всички новини

 



Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft