Паниран пангасиус с домати

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Паниран пангасиус с домати
Паниран пангасиус с домати
admin
Добавена от: admin
7069
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг риба пангасиус
4 с.л. доматено пюре
1 бр. белтък
1 ч.л. зехтин
2 с.л. брашно
сол, бял пипер, чесън на прах
пресни домати - за сервиране

Рибата се измива, подсушава и нарязва на порционни парчета. Леко се посолява. Белтъкът се разбива и към него се добавя доматеното пюре, брашното, зехтина, белият пипер и малко вода, така че да добие гъстотата за панировка. Парчетата риба се потапят и се нареждат в тавичка с хартия за печене. Пече се на средна скара, 190 С, 30 минути. Поръсва се с чесън на прах. Поднася се с пресни домати или картофена салата (според сезона).

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft