Какво да сготвим от понеделник до петък за вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Петък Гювечета със свинско
429903

Петък Гювечета със свинско

свинско месо
суджук
кромид лук
сирене
гъби
доматено пюре или лютеница
картофи
моркови
яйца
кашкавал
черен пипер, чубрица
масло


На дъното на гювечето се поставя малко масло, и се редят продуктите - най-отдолу се слага лука, след това свинското месо - което трябва да е нарязано на хапки, след това суджука - нарязан на колелца, после се редят гъбите, нарязаните моркови, сиренето - може да е на плочка или надробено, добавя се доматеното пюре или лютеницата, и най-отгоре се поставят картофите, нарязани като за печене. Поръсва се с малко черен пипер и чубрица. Гювечетата се пекат в добре загрята фурна около 40 минути на 180 С. Когато са готови, във всяко гювече се счупва по едно яйце и се връща във фурната за още 5 минути. След това се изваждат и докато са още топли, се поръсват с кашкавал.
 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft