Какво да сготвим от понеделник до петък за вечеря

вход през zajenata.bg
429902

Четвъртък Пиле Беарнез

500 г пилешко филе
2-3 скилидки чесън
50-60 мл бяло вино
1-2 ч.л. горчица
50 г пушено топено сирене
200 г готварска сметана
сол, черен пипер и соев сос на вкус

Филето се нарязва, овкусява се със сол и черен пипер и се задушава в мазнина. Добавя се малко соев сос, бяло вино и нарязаният на ситно чесън. След като е готово, пилешкото се изважда и в същия съд се прибавя сметаната, топеното сирене и горчицата. Разбърква се до получаването на хомогенен сос, към който може да се прибави нарязан на ситно магданоз или розмарин. Със соса се заливат пилешките хапки. По желание ястието се сервира с картофи соте или друга гарнитура по избор. 

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft