Какво да сготвим набързо за вечеря за цяла седмица

вход през zajenata.bg
237493
Печен миш-маш ПЕТЪК

Печен миш-маш ПЕТЪК

# 1 глава лук
# 2 бр. белени домати (може и от консерва)
# 250 г кисело мляко
# 3 бр. яйца
# 50-70 г топено сирене
# 100 г кашкавал
# сол, бял пипер (може и универсална подправка)
# олио

Лукът и доматите се задушават, добавят се нарязаните чушки и подправките. Оставя се да се задуши около 10 минути. Изсипва се в керамична или стъклена тавичка. Отгоре се разпределя топеното сирене, начупено на малки парченца. Яйцата се разбиват с киселото мляко, добавя се настъргания кашкавал и се изсипват в тавичката. Пече се до зачервяване.
 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft