Печени макарони с три вида сирене
    
    
     
                
            
                29 Май 2012
            
            
            28826
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Варете макароните 1/3 от времето за варене предвидено на опаковката и ги прецедете.
	Смесете млякото и обикновеното сирене в пасатор и пасирайте докато се получи гладка смес. Изсипете в средно голяма купа, където прибавете сиренето Чедър, 1/3 ч. ч. сирене Пармезан, магданоза, сол и черен пипер на вкус и разбъркайте хубаво. Смесете макароните с горната смес и ги изсипете в 20-см. кръгла касерола. Смесете галетата, 2 с. л. сирене Пармезан и разтопения маргарин в малка купа. Разпръснете сместа най-отгоре в касеролата. Печете при 190° С докато галетата покафенеят и сместа набъбне по ъглите, около 35 мин. Сервирайте веднага. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








