Какво да приготвим набързо за обяд

вход през zajenata.bg
297351

Пиле с къри

Продукти:

600 гр. бяло пилешко месо
1 пилешки бульон
2 с. л. доматен концентрат
2 ч. л. къри
1 с. л. зехтин
4 с. л. кокосов орех
1 глава лук
черен пипер
сол
1 ч. ч. кисело мляко

Приготвяне:
Обелете и нарежете на дребно лука. Оставете го да се задуши до златисто в зехтина. Нарежете пилешкото на дребно и го прибавете към лука.
Разтопете кубчето пилешки бульон в супник с гореща вода.
Излейте бульона в тенджерата с месото и лука, добавете доматения концентрат, настъргания кокосов орех, кърито, киселото мляко, солта и черния пипер.
Оставете на слаб огън около 10 минути.  

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft