Пиле с праз

вход през zajenata.bg
Пиле с праз
admin
Добавена от: admin
25782
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1,5 кг пилешко месо (от гърди, бутче, бяло месо)
1,5 кг праз лук
1 ч.л. черен пипер
1 с.л. червен пи­пер
1 ч.л. чубрица
1 ч.ч. олио
 

Нарежете пилешкото на кубчета. Праза почистете добре и нарежете на ситно. Наръсете половината от праза на дъното на дълбока тенджера с незалепващо дъно, отгоре подредете пилешкото и върху него - останалия праз-лук. Поръсете със сол, черен пипер, червен пипер и чубрица, след което излейте върху праза и олиото. Долейте с малко во­да, след което оставете ястието да къкри на тих огън, докато месото стане готово. Малко преди да дръпнете от огъня, прибавете червения пипер и разбъркайте добре.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft