22 Май 2012
                
                215827
            
                                                                        Пилешко и гъби в бутер тесто 
                                                                                                Пилешко с ориз и тиквички на фурна
                                                                                                Пилешко със зеленчуци
                                                                                                Пилешки бутчета с бадеми 
                                                                                                Пилешки гърди с горчица
                                                                                                
                            Пиле с трахана
                                                                                                Пиле със сос от орехи
                                                                                                Пиле със зеле
                                                            
                Пиле с трахана
	1 бр. (1 кг) пиле
	1-2 глави (100 г) кромид лук
	1 с.л. (10 г) червен пипер
	125 г масло
	1/2 ч.ч. (100 г) трахана
	сол
Пилето се сварява в подсолена вода и се накъсва на парчета. Лукът се запържва в маслото до златисто оцветяване и се залива с малко вода. Прибавя се траханата и се разбърква. Залива се с 1 и 1/2 ч.ч. от пилешкия бульон и се вари на тих огън 1/2 час, като се разбърква, за да не загори. След това се прибавя месото от пилето. Ястието се поднася, като във всяка чиния се слага парче месо и наоколо се сипва от траханата.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







