Диети и ястия с ориз

вход през zajenata.bg
166676
Пилешка супа с ориз

Пилешка супа с ориз

0,500кг. пилешки гърди без кожа
200гр. ориз
1 глава лук
2 моркова
2 пилешки бульона
олио/зехтин
магданоз
сол

Начин на приготвяне:
Пилешките гърди се нарязват на малки парченца и се запържват в тенджерка с предварително нагрята мазнина около 10мин., като постоянно се разбъркват. Долива се вода. Добавят се оризът, солта и нарязаните на дребно магданоз, моркови и лук. Изчаква се да заври и котлона се намаля. Слагат се двата пилешки бульона. Супата се оставя на тих огън до пълно омекване на ориза.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Още от "Съвети отслабване"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft