Йенска тенджера рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки гърди в йенска тенджера
297099
Пилешки гърди в йенска тенджера

Пилешки гърди в йенска тенджера

1кг. бяло пилешко месо /гърди/
300гр. домати
300гр. кашкавал
200гр. мариновани гъби
200гр. топено сирене
150гр. краве масло
сол

Пилешкото месо се реже на хапки, посолява се и леко се запържва в маслото. Доматите се обелват и настъргват. След това в йенската тенджера се нареждат ред хапки, ред плочки кашкавал, ред нарязани гъби, ред парченца топено сирене. Залива се с настърганите домати, слага се маслото и се посипва обилно с настърган кашкавал. Пече се със затворен капак в умерена фурна около 30мин.

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft