6 Март 2013
163361
Пилешки гърди със зеленчуци
Пилешки гърди с къри
Пилешки гърди с пармезан
Пилешки гърди със сирена
Пилешки гърди по италиански
Пилешки гърди с топено сирене
Пълнени пилешки гърди
Пилешки гърди с мед и портокали
Пилешки гърди с мед и портокали
60 мл портокалов сок
2 с. л. лимонов сок
1 с. л. зехтин
1 ч. л. мед
1 ч. л. сол
1/2 ч. л. лют червен пипер
1 ч. л. сладък червен пипер
1 ч. л. пресован чесън
2-4 броя пилешки гърди без кожа
Всичко, без пилешките гърди, се разбърква в голяма купа.
Пилешките гърди се измиват и се подсушават с кухненско руло.
По желание се режат на по-малки порционни парчета.
Потапят се в маринатата и се похлупват с капак или фолио.
Купата се поставя в хладилник за 3-6 часа.
Изважда се 30 минути преди печенето на месото.
Фурната се включва в режим "ГРИЛ" (горно нагряване).
На пода на фурната се поставя огнеупорна тава (тиган) с вода.
Пилешкото месо се изважда от маринатата и се нарежда в огнеупорна тава.
Пече се по 8 минути от всяка страна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари