Бързи рецепти на тиган за обяд

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки гърди с червени чушки
383417
Пилешки гърди с червени чушки

Пилешки гърди с червени чушки

В тефлонов тиган се слага малко мазнина,кой каквато има или обича.Като се затопли се прибавят пилешки гърди нарязани на хапки,които са предварително овкусени и мариновани пак по желание на готвача.Разбъркват се от време на време,добре е да са под капак.Когато са почти готови се добавят пресни червени,зелени и по възможност жълти чушки,нарязани на ивички.Добавя се и прясна краставица,също нарязана на жулиени и 1 главичка лук нарязана на "лунички".Добавя се на вкус малко течна готварска или пък заквасена сметана.Разбърква се добре и се оставя на котлона колкото да поомекнат зеленчуците и да се смесят ароматите.Отстранява се от огъня,захлупва се с капак и са остава да поотлежи.Преди поднасяне се поръсва с пресен магданоз.Сервира се върху подложка от задушен ориз.
 

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Бързи ястия на тиган
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft