Какво да сготвя набързо за вечеря за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешко филе с венец от картофи
484050

Пилешко филе с венец от картофи

Взима се пилешко филе и се нарязва най-напред на лентички, а след това на кубчета (на дребно). Запържва се малко докато побелее месото. Прибавят се една тарелка гъби печурки , измити и нарязани на дребно. Като им поизври водата се слага пресен лук или праз, също нарязан на ситно. Посолява се на вкус. Като поомекне се маха от котлона.
Прави се картофено пюре от картофи, прясно мляко и краве масло. Изсипва се пюрето в кръгла тава като венец отстрани. По средата се изсипва пилето и гъбите. Заравнява се за вид. Отгоре се ръси обилно с пресен копър и отгоре се настъргва кашкавал. Запича се в сгорещена фурна до зачервяване на кашкавала.

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft