Лесни рецепти за пирожки

вход през zajenata.bg
730659

Пирожки по руски

1 ч.ч. кисело мляко
1 бр. яйце
1 ч.л. сода
сол
брашно колкото поеме за средно твърдо тесто
5 бр. твърдо сварени яйца
мазнина за пържене

От всички продукти, без сварените яйца, се омесва тесто и се разточва на лист. С чаша се изрязват кръгчета. В средата на всяко се слага от ситно нарязаните твърдо сварени яйца и се прихлупва на полумесец, като краищата се слепват с малко вода или разбито яйце. Оставят се да починат за 30 минути и се пържат в силно сгорещено олио.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft