Лесни рецепти за пирожки

вход през zajenata.bg
730657

Пирожки с шунка

500 г кори за баница
300 г шунка или бекон
200 г кашкавал или топено сирене
100 г гъби
магданоз
галета
2-3 бр. яйца
черен пипер
сол

Гъбите, предварително нарязaни на ситно се задушават. Месото се реже на ситни кубчета, кашкавала се стърже на едро ренде. Добавят се подправките и се обърква добре. Корите за баница се нарязват на ленти с ширина 12-15 см и дължина по-късата страна на корите (около 30 см). Намазват се с четка с разтопен маргарин и в единия край се слага по 1-2 с.л. от плънката (зависи от размера на лъжицата). Завиват се на рулца, като краищата се подгъват навътре, да не изпада плънката. Отделно се разбиват в дълбока купичка яйцата. Потапят се пирожките в яйцата, после в галета и се пържат в нагорещен тиган. Отцеждат се на домакинска хартия.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft