Пиян шаран

вход през zajenata.bg
Пиян шаран
admin
Добавена от: admin
15148
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

изчистен шаран около 2 кг,
няколко скилидки чесън
сол
Вегета
200 мл бяло вино
200 мл доматен сок
малко олио
 

Намажете шарана добре със сол и Вегета. С нож се правят разрези в месото и в тях се пъхват парченца нарязан чесън. шаранът се поставя в по-дълбок съд, залива се с олио, доматения сок и бялото вино. Пече се във фурната на 220 градуса за около половин час, докато стане червеникав на цвят. По време на печенето се полива със сока от домати и вино в тавата. 
Забележка: като гарнитура поднесете картофена салата или картофи, печени в сока, който е останал от рибата (предварително леко сварени).
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft