Защо е полезен зародишът от пшеница

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Полезните мастни киселини в пшеничния зародиш
157448
Полезните мастни киселини в пшеничния зародиш

Полезните мастни киселини в пшеничния зародиш

Полезните мастни киселини – пшеничният зародиш е добър източник на омега 3 мастни киселини. Те също намаляват хорестерола, действат противовъзпалително, както и играят положителна роля в нервната система, като намаляват стреса и подобряват настроението.
 

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft