Как да си направим домашна моцарела

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Получената топка се пуска в купа
127394

Получената топка се пуска в купа

Получената топка се пуска в купа, подходяща за микровълнова и се загрява в нея за около минута.

Изцедете отделилата се течност и тестото, което се получава се меси както и хляба, докато не се образуват характерните за моцарела конци. Ако ще слагате сол, това е момента. Ако е горещо сиренето най-добре сложете гумени ръкавици. Сместа трябва да се точи, докато е гореща и трябва да стане лъскава.

1 2
3
4 5
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft