Как да си направим домашна моцарела

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Разделете сиренето на две топки
127374
Разделете сиренето на две топки

Разделете сиренето на две топки

Разделете сиренето на две топки и го пуснете във вода с лед, за да се стегне. След като моцарелата се охлади вече е подходяща за консумиране. Най-добре се съхранява в плътно затворен съд до 4 дни.

1 2 3
4
5
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft