Постен карфиол с домати и чили
    
    
     
                
            
                 2 Април 2013
            
            
            6023
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Задушете чесъна и чилито в 2 с.л. олио и 2 с.л. вода. Добавете карфиола, доматите, ригана и сол на вкус. Оставете да ври 15-20 минути докато доматите станат на сос, а карфиолът омекне, без да се разлага. Свалете от котлона и поръсете с магданоз.
	Ястието може да се сервира самостоятелно или със спагети/макарони.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








