Празничен рибник за Никулден

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Празничен рибник за Никулден
Празничен рибник за Никулден
admin
Добавена от: admin
27294
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Шаранът се почиства, измива, посолява отвън и отвътре. Пълни се с плънка от задушен лук, смесен с ореховите ядки и подправките и отворът се зашива. Увива се в кора, разточена от готовото тесто.
Пече се в намазана с масло тавичка, като отстрани може да се постави още нарязан лук, смесен с домати и подправки.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft