Пълнени ябълки с мед и ядки
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            9559
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    
	От ябълките (4 бр) първо се изрязват „капачета” заедно с дръжките. Вътрешността им се изчиства.
	В получените дупки се слагат мед (4 с.л.) и натрошени бадеми. Пекат се на фурна до готовност.
	Поднасят се „съблечени”, украсени с цяла орехова ядка и залети със соса, който са пуснали при печенето, или с мед.
	Добра идея е чинията да се покрие с ябълков сос с натрошени орехи, върху който да се разположи печената ябълка.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








