Бързи рецепти с пъстърва

вход през zajenata.bg
141495

Пъстърва на скара

4 изчистени пъстърви
4 с. л. меко краве масло
млян кимион
сол

• Пъстървите се измиват и подсушават.
• Посоляват се и се поръсват с кимион.
• Намазват се с 2 с. л. краве масло.
• Скарата се намазва с мазнина, за да не залепва рибата, след което се загрява.
• Пъстървите се пекат по 3 минути от всяка страна.
• Прехвърлят се в чинии и се заливат с останалото разтопено масло.
• Пъстървата на скара се поднася с варени картофи за гарнитура.

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft