Бързи рецепти с пъстърва

вход през zajenata.bg
141574

Пъстърва по индийски

1 пъстърва

сол
3 глави кромид
2 скилидки чесън
3 домата
2 люти чушки
3 с. л. маргарин
1/2 ч. л. кимион
2 с. л. кисело мляко
1 корен джинджифил
2 дафинови листа

• Рибата се измива, подсушава, махат се главата и опашката.
• Нарязва се на парчета, поръсва се със сол и се оставя да отлежи.
• Кромидът и чесънът се нарязват на дребно, доматите - на четири, а лютите чушки - по дължина.
• В съд се разтопява мазнината и се запържва кимионът.
• Добавят се кромидът, чесънът, лютите чушки и джинджифилът.
• Пържат се 2 минути.
• Прибавят се доматите и киселото мляко, дафиновите листа и се задушава около 3 минути при постоянно бъркане.
• Сипва се 150 мл вода и се оставя да ври.
• Подправя се със сол, добавя се рибата.
• Полива се със сос, похлупва се с капак и се вари 10 минути. 

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft