Пъстърва с бадемова коричка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Пъстърва с бадемова коричка
Пъстърва с бадемова коричка
admin
Добавена от: admin
16749
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

риба - 4 броя пъстърва
сол - няколко щипки
черен пипер - 2 щипки
бадеми - 30 г сурови, смлени или ситно счукани
масло - 4 с.л. растително
магданоз - 20 г
лимони - 2 брой 

Измийте и почистете пъстървата.
Посолете я отвътре и отвън, а от вътрешна страна се втрива черен пипер.
Намазнете пергаментовата хартия и увийте пъстървата, която е поръсена със смлени бадеми. Поставя се в тава, предварително намазана с растително масло и се пече в умерена фурна.
Поднесете пъстървата топла, с парче лимон и магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft