Рибен пудинг с домати и сирене
    
    
     
                
            
                11 Май 2012
            
            
            4436
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Загряваме олиото във форма за пудинг, поставяме посолената, обезкостена и нарязана на ивички риба, попарените, обелени и нарязани на половинки домати, нарязания на парченца лук, нарязания на тънки колелца морков и задушаваме 20 минути във фурна. Правим светла запръжка от маслото и брашното, разреждаме с бульон (или вода), сваряваме, прибавяме ароматните треви, черен пипер, сол. Заливаме запечената смес със соса, поръсваме настъргано сирене и печем още 10 минути. Поднасяме с бял хляб.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








