Рибката за Никулден не е същата без това сосче, създадени са един за друг

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Рибката за Никулден не е същата без това сосче, създадени са един за друг
Рибката за Никулден не е същата без това сосче, създадени са един за друг
alex
Добавена от: alex
7136
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

6-8 едри скилидки чесън
2 ч.ч. натрошен сух хляб
½ч.ч орехови ядки
½ч.ч. зехтин
¼ч.ч. оцет или лимонов сок
сол

Време за подготовка: 00:05 
Време за готвене: 00:10 
Порции: 8 

Запържвате до златисто натрошения хляб в мазнината от рибата. Накисвате го за 1-2 минути и отцеждате добре.

Счуквате чесъна със солта на каша прибавяте към отцедения хляб, разбърквате, стъпка по стъпка прибавяте зехтина и оцета на тънка струйка, като бъркате с дървена лъжица или миксер докато се получи като крем. Накрая добавете смлените орехови ядки

Сервира се с изпържената риба.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft