Свински гърди рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински гърди с маритана от круши
287327

Свински гърди с маритана от круши

750 г свински гърди
1 с. л. захар
2 с. л. олио
2 с. л. сусамово семе
3–4 с. л. бяло вино
6 с. л. соев сос
1 стрък пресен лук
2 скилидки чесън
2 резена джинджифил
1/2 круша
1 ч. л. сусамово олио

1. Чесънът се счуква със солта, добавя се джинджифилът и се стрива с олиото.

2. Крушата се пюрира, сипва се соевият сос и отново се пюрира. Слагат се счуканите чесън и джинджифил, сусамовото семе, сусамовото олио и сол. Налива се бялото вино, добавят се пресният лук и захарта и всичко се пюрира

3. Маринатата се нанася върху свинските гърди и месото се оставя да отлежи така 3–4 часа. Маринованите гърди се подреждат в тава, върху която има решетка. В тавата се налива 1 пръст вода и се пече 10 минути в предварително загрята до 220 градуса фурна.

4. След това температурата се намалява на 160 градуса и печенето продължава още 30–50 минути, в зависимост от дебелината на гърдите. В средата на печенето гърдите се обръщат и се намазват с останалата марината. 

1
2
3 4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft