Какво да сготвим за празника днес

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско в йенска тенджера
111277
Свинско в йенска тенджера

Свинско в йенска тенджера

1 кг свинско месо
2-3 бр. моркови
1 ч.ч. домати
1 глава целина
1-2 дафинови листа
2-3 зърна бахар
50 мл олио
4-5 скилидки чесън
1 ч.ч. вино
3-4 бр. печени белени чушки
2-3 глави лук
магданоз
сол

В мазнината се задушава месото, нарязано на парчета с малко сол. След това се добавят лукът, морковите на колелца и нарязаната глава целина. Изсипват се и доматите и се вари 15-20 минути. След това се слагат нарязаните чушки, скилидките чесън, подправките и виното и се изсипва в гърне или йенска тенджера. Задушава се във фурна 1 час. Поръсва се обилно с магданоз. Сервира се със задушен ориз или картофено пюре.

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft