Какво да сготвим за празника днес

вход през zajenata.bg
111292
Телешко в гювеч

Телешко в гювеч

600 г крехко телешко месо
600 г пресни картофи
1 връзка зелен лук
1 бр. голяма глава лук
1 ч.ч. пасирани домати
2 връзки магданоз
1 с.л. червен пипер
30 мл олио
сол, черен пипер

Месото се нарязва на порции. Заедно със нарязаната глава лук и мазнината се слага в глинен гювеч и се задушава във фурната 30 минути. Добавят се зеления лук, червения пипер и нарязаните картофи. Пече се до готовност на картофите. След това се прибавят доматите и магданоза и се пече още 10 минути. Готов се поръсва с магданоз и черен пипер.

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft