Солен кекс рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Солен кекс с бекон и салам
160540

Солен кекс с бекон и салам

яйца - 4 броя

кисело мляко - 1 ч.ч.
олио - 9 с.л.
брашно - 2 - 3 ч.ч.
бакпулвер - 1
сода - 1/2 к.л.
колбас - 1 ч.ч. смес от ситно нарязан бекон и сушена наденица
кашкавал - 1 ч.ч. едро настърган
подправки - по желание и по избор

Разбийте яйцата с киселото мляко, в което сте разтворили содата. Добавете при непрекъснанто разбиване олиото и постепенно брашното с бакпулвера. накрая разбъркайте с колбасите и кашкавала с лъжица.

Сипете сместа в намазнена кексова форма. Сложете соления кекс  да се пече в предварително загряна на 180 градуса фурна за около 40-45 минути или до готовност.  

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft