Солен кекс рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Солен кекс с босилек и шунка
241367
Солен кекс с босилек и шунка

Солен кекс с босилек и шунка

Продукти:
4 яйца
200 г кисело мляко
400 г брашно
1/2 ч.л. бакпулвер
1/2 връзка босилек
50 мл. зехтин
4 скилидки чесън
100 г сушени домати
100 г шунка
Приготвяне:


Яйцата (4 бр) се разбиват, заедно с киселото мляко (200 г), предварително разбъркано с бакпулвера (1/2 ч.л.). Прибавят се брашното (400 г) и босилековото песто, приготвено от пасираните босилек (1/2 връзка), зехтин (50 мл.) и белен чесън (4 скилидки). Накрая се добавят нарязаните на малки кубчета шунка (100 г) и нарязаните на ситно мариновани сушени домати (100 г). Разбърква се. Полученото тесто се изсипва в намазнена тава и се пече на фурна до готовност (около 45 минути при 180 градуса).

1
2 3 4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft