Спагети Неаполитана

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Паста
Спагети Неаполитана
Спагети Неаполитана
admin
Добавена от: admin
35722
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

300 г спагети
600 г пасирани домати
50 мл зехтин
пресен босилек
2 скилидки чесън
50 г лук
сирене Пармезан

Спагетите се сваряват в подсолена вряща вода (не се слагат преди тя да е завряла). Междувременно в 50 мл зехтин се запържва около 50 г ситно нарязан лук и 2 скилидки чесън, добавя се доматеният сос, босилека и се подправя със сол и пипер. Когато спагетите са готови се добавят към соса и се оставя още малко да поври, за да поемат спагетите от вкуса на соса. Добре е да оставите спагетите леко сурови и ги доварете в соса. При сервиране се поръсват с настърган пармезан и се украсяват със стръкче пресен босилек.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft