Как да сготвя вкусно спанак

вход през zajenata.bg
219826

Спанак с чесън

1 глава кромид лук
зехтин
2 скилидки чесън
400 г спанак
1 ч. л. зърна кимион
425 г консерва нахут
сол
смлян черен пипер
Приготвяне:

• Лукът и пресованият чесън се запържват за 5 минути в зехтин.
• Спанакът се измива и се нарязва на едро.
• Прибавя се постепенно към запържената смес.
• Задушава се, докато спанакът намали обема си 4 пъти.
• Прибавя се отцеденият нахут и се разбърква внимателно.
• Ястието се оставя още 5 минути на котлона.
• При сервирането се посолява и се подправя със смлян черен пипер.
Спанакът се поръсва с лимонов сок. 

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft