Вкусни рецепти Суфле

вход през zajenata.bg
479051

Суфле от спанак

400 г спанак
60 г прясно мляко
30 г масло
2 с.л. брашно
черен пипер
сол
200 г кашкавал
200 г шунка
2 яйца
2 с.л. брашно
4 к.ч. прясно мляко
щипка сол
Начин на приготвяне:

От яйцата, брашното и млякото се прави смес от която се пържат палачинки, като се отделя 1 к.ч. Спанака се измива, попарва и нарязва на много ситно. Брашното се пържи в маслото, добавя се спанака бърка се няколко пъти и се добавя млякото, бърка се добавя се солта и черния пипер и се оставя да заври и ако е рядко, малко да се сгъсти, като се бърка. Редим палачинките в съд за печене, по между им слагаме от спаначното пюре, настъргания кашкавал и нарязаната шунка. От горе се залива с палачинковата смес, наръсва се с кашкавал и масло и се пече.поднася се топло.

1 2 3 4 5
6
7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft