Ястия с гювеч

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Телешко с гъби и вино в гювеч
187390

Телешко с гъби и вино в гювеч


 Продукти:
500-600 г телешко месо
400 г гъби
1 ч.ч. бяло вино
2 глави лук
5-6 бр. картофи
щипка черен пипер
70 г масло
сол
олио
магданоз
чубрица


Приготвяне:
Гъбите се нарязват и задушават с маслото. Месото се нарязва на кубчета и се запържва с малко олио за около 5-10 минути, прибавя се лукът нарязан на полумесеци, гъбите, картофите нарязани на кубчета, виното и подправките. Оставя се за още 5-10 минути на котлона, като се разбърква от време на време. След това всичко се изсипва в гювеч или йенска тенджера. Съдът се захлупва за да може да се задуши ястието и се пече час - час и половина минути на 200 С.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft