Вкусни рецепти за сладкиши с тиква

вход през zajenata.bg
351664

Тиквеник с бутер тесто

500 г бутер тесто
300 г тиква
150 г орехи
100 г захар
канела
20 г масло

Начин на приготвяне

Суровата тиква се настъргва на едро ренде. Смесва се със счуканите орехи, захарта и канелата. Бутер тестото се нарязва на ленти с ширина 15-20 см, по дължината на които се слага от готовата плънка и се завива на руло (отново по дължина). Рулата се редят с намаслена тава и се пекат в загрята фурна

1
2
3 4 5 6 7 8
Сладкиши и торти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft