Торта Бинго
    
    
    
                
            
                23 Юли 2014
            
            
            26913
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Пригответе трите вида пудинг с посочените на опаковката количества мляко и захар. В тортена форма подредени един ред бисквити, пласт от пудинга банан (още горещ), след това втори ред бисквити, пласт от пудинга карамел, трети ред бисквити и пласт от пудинга ванилия. Завършете с още един ред бисквити. Оставете тортата да се охлади, след което прехвърлете в хладилник за няколко часа. Извадете готовата торта от формата, украсете със сметана (предварително разбита със захарта) или шоколадови пръчици и поднесете.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








