Торта Марс
    
    
     
                
            
                14 Септември 2014
            
            
            48454
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Накиснете бисквитите в студеното мляко и ги подредете върху широка чиния. Сварете карамела в оставащото мляко и го излейте върху бисквитите. Разбийте петте яйца със захарта и ги сварете на водна баня. Преди края на варенето добавете млечния шоколад и объркайте всичко до хомогенна смес. Свалете от котлона. В горещия крем разбийте сухото мляко, охладете, разбийте и маслото, а след това нанесете крема върху бисквитения слой. Разтопете шоколада и маргарина за глазурата, добавете яйцето и разбийте с миксер. Излейте глазурата върху тортата и пъхнете в хладилника, докато стегне добре.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








