Туршия от карфиол
    
    
    
                
            
                20 Септември 2012
            
            
            35310
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Карфиолът се измива и накъсва на цветчета, попарва се във вряла вода за 8 минути. На дъното на бурканите се слага магданоз, зърна черен пипер, дафинови листа, обелени скилидки чесън и колелца кромид и морков.
	Готовият карфиол се изважда с решетъчна лъжица, отцежда се, охлажда се и се реди в бурканите, като се внимава цветчетата да остават цели. Залива се с гореща марината, бурканите се затварят и стерилизират 10 минути. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








