Тюрлюгювеч с яйца

вход през zajenata.bg
Тюрлюгювеч с яйца
admin
Добавена от: admin
11321
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 консерва от 150 гр. русенско варено или същото количество кайма
2 скилидки чесън
1 глава лук
5-6 картофа
1 морков
1 патладжан
2 домата
250 гр. гъби
2-3 яйца
100 мл заквасена сметана
1-2 чушки

Нарежете лука, чушките и моркова, и ги запържете. Нарежете доматите на ситно и ги добавете към пържените зеленчуци. Картофите и патладжана нарежете на кръгове. 
Добавете русенското варено (месото) задно със ситно нарязаните чесън и гъби. Подправете на вкус. 
В намазнена тава първо наредете ред картофи и върху тях разпределете сместа с месото. Отгоре подредете ред от кръговете патладжан и пак картофи. Налейте малко вода и сложете ястието да се пече. Преди ястието да стане готово, смесете яйцата със сметаната и залейте тюрлюгювеча. Оставете го да се запече още малко, докато заливката се зачерви. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft