Фалшиво пълнено пиле
    
    
     
                
            
                 8 Ноември 2015
            
            
            11486
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    кожата от едно цяло пиле, внимателно отделена (така че да е цяла)
300-350 гр. мляно месо
2 средно големи картофа
1 морков
1 чушка
50 гр. сладка царевица
сол, черен пипер, риган
Картофите и морковите се сваряват и пасират, след което се прибавят към каймата заедно с подправките, сладката царевица и нарязаната пиперка. От така приготвената смес се оформя топка с големината на кожата на пилето. Така приготвеното месо се покрива с пилешката кожа, залива се с малко олио и се пече на 220 градуса за 40-50 минути.


Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








