Френска шоколадова торта
    
    
    
                
            
                 6 Март 2014
            
            
            30936
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разтопете на водна баня шоколада и маслото. Разбийте захарта, брашното и яйцата (първо разбийте белтъците на твърд сняг, а жълтъците - със захарта; добавете внимателно брашното и белтъците към жълтъчения крем). В сместа добавете разтопения шоколад и разбийте с миксер.
Намажете с масло кръгла форма за печене и изсипете вътре тестото. Печете на 200 градуса 30-тина минути.
Когато тортата се изпече, намажете с глазура от разтопен шоколад и оставете да се охлади. Украсете с разбита сметана или сладолед.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








