Съвети за хлебопекарна вкъщи

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Хлебопекарната приготвя хляб според вкуса
280251

Хлебопекарната приготвя хляб според вкуса

Първите модели домашни хлебопекарни са японско изобретение от средата на 80-те.
В края на 90-те вече се ползва широко и от европейци, и американци.
Едно от големите предимства на тази машина е, че практически месите и печете бързо домашен хляб по ваш вкус и, най-важното – без незнайни добавки и консерванти.
Ядете го пресен и поднасяте на трапезата предпочитания от вас тип.
Хлебопекарната улеснява и процеса по печенето на тесто, приготвено с мая и нуждаещо се от време за „втасване”.
Спестяват се усилия и от ползването на много съдове и неизменната набрашнена маса след всяко месене. 

1
2
3 4 5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft