Съвети за хлебопекарна вкъщи

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Етапи за приготвяне на хляб
280284

Етапи за приготвяне на хляб

За да му се насладите, не е нужно да сте дългогодишни майстори хлебари. А само да прочетете и изпълните инструкциите за експлоатация на вашата хлебопекарна.
Преди да започнете каквото и да било, е нужно да поставите уреда върху огнеупорна повърхност в кухнята и далеч от източник на топлина.
Приготвянето на хляб чрез смесване на всички нужни съставки следва добре познатата процедура от бабино време,
с тази разлика, че всички съставки, както вече казахме, се поставят в специалната, закрепена на държачи форма вътре в хлебопекарната. Именно там с помощта на въртящите се лопатки се приготвя тестото и всичко това се случва вътре в машината.
След като тестото бъде замесено, звукова индикация подсеща, че е време да отворите капака и да добавите допълнителни съставки – подправки, семена или стафиди, преди същинското печене.
Следващата фаза е печенето.

Подбирате избраната от вас програма за изпичането на хляба.
В края на този цикъл отново звукова индикация, по подобие на микровълновите фурни, „съобщава”, че хлябът е готов. 

1 2 3 4
5
6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft