Вкусен хляб рецепти за хлебопекарна

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Хляб с ким в хлебопекарна
213205

Хляб с ким в хлебопекарна


Хляб с ким 3/4 ч. ч. мляко (в оригиналната рецепта беше вода)
3/4 ч.ч. извара (това е приблизително 100 г)
1 с. л. зехтин (или олио, или друга мазнина)
1 с. л. захар
3 ч. ч. бяло брашно
1 с. л. сушени люспички чесън (не знам дали ме разбираш какво имам предвид - нарязан на филийки по дължина чесън и изсушен, купих го от един китайски магазин - в оригиналната рецепта беше с лук)
ким (аз слагах на око, щот много обичам)
1 ч. л. сол
1 пакетче мая
В този ред блъскаш в машината. Нагласяш машината на тъмен хляб (в смисъл - препечен). Тъй като моята машина има 3 размера - 750 г, 1 кг и 1250 г, аз го сложих на 750, но всъщност май излиза по-малко. Хлебчето става поресто и меко, а кимът му придава много хубав аромат. 

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft