Хрупкави тостерки със сусам и ким
    
    
     
                
            
                25 Септември 2015
            
            
            16978
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Хрупкави солени вафлички - чудесни за домашния празник, пикник или ако сте на път. Отлично си подхождат със заквасена сметана или кисело мляко, така че ако сте пропуснали закуската, ще ви бъдат достойна замяна. Ако не, стават прекрасно мезе за бира.
От всички изброени съставки са замесва тесто. Правят се топки с размера на орех и се пекат в добре загрят сандвичник/гофретник.
Забележка:
Може да сложите подправки по ваш вкус, ако не обичате кимион. 
Предимството на тези соленки е, че дори и след няколко дни не променят вкуса и текстурата си. 
Може да замените маста с масло, но така количеството брашно ще се намали, защото маста е по-мазна. 


Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








