Какво да сготвя набързо за вечеря за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Четвъртък Зелен фасул с яйца рецепта
519337

Четвъртък Зелен фасул с яйца рецепта

400 г консервиран фасул
1 яйце
2 с. л. краве масло
2-3 клончета магданоз
1/2 ч. л. сол

• Фасулът се отцежда.
• Яйцето се сварява, обелва се и се нарязва на дребни кубчета.
• Прибавя се към фасула.
• Сместа се полива със запърженото масло.
• Поръсва се с дребно нарязания магданоз.
• Зеленият фасул с яйца се поднася като топло предястие с гарнитура от хлебни крутончета, запържени или запечени в масло. 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft